مهارت و هوش یکی از اساسی ترین کلیدواژه‌های جامعه نخبگانی است/ ما یک نسخه واحد آموزشی برای تمام دانشجویان ارائه می‌کنیم که این یک خطا راهبردی است

درج شده توسط: روابط عمومی

رئیس دانشگاه در مراسم تجلیل از دانشجویان برگزیده المپیادهای دانشجویی و استعداد درخشان دانشگاه:

مهارت و هوش یکی از اساسی ترین کلیدواژه‌های جامعه نخبگانی است/ ما یک نسخه واحد آموزشی برای تمام دانشجویان ارائه می‌کنیم که این یک خطا راهبردی است

19 Feb 2024

کد خبر : 4019884

تعداد بازدید : 13909

رئیس دانشگاه در مراسم تجلیل از دانشجویان برگزیده المپیادهای دانشجویی و استعداد درخشان دانشگاه اظهار کرد: امروزه بحث مهارت و هوش یکی از اساسی ترین کلیدواژه‌های جامعه نخبگانی است و شما استعدادهایی هستید که برای رسیدن به قله و خودشکوفایی نخبگانی باید تلاش کنید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سیدعلی قاسم‌زاده در مراسم تجلیل از دانشجویان برگزیده المپیادهای دانشجویی و استعداد درخشان دانشگاه که ظهر یکشنبه 29 بهمن برگزار شد، اظهار کرد: امروزه بحث مهارت و هوش یکی از اساسی ترین کلیدواژه‌های جامعه نخبگانی است و شما استعدادهایی هستید که برای رسیدن به قله و خودشکوفایی نخبگانی باید تلاش کنید.

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) عنوان کرد: برای رسیدن به قله نخبگی که پختگی و کمال یک استعداد محسوب می‌شود باید هم تلاش شود و هم مهارت افزایی شکل بگیرد.

وی افزود: طبق فرمول‌های روانشناسی در دنیا دو نوع هوش، هوش سیال و غیر سیال وجود دارد. هوش سیال اکتسابی نبوده؛ اما هوش غیر سیال اکتسابی است که معمولا افراد آن را در کلاس‌های درس و آموزش کسب می‌کنند. دانشگاه و آموزش و پرورش نظام‌هایی هستند که تلاش می‌کنند شما را برای رسیدن به پختگی و نخبگی آماده کنند.

نماینده وزارت عتف در استان عنوان کرد: مشکل اساسی نظام آموزشی ما این است که ما یک نسخه واحد برای تمام دانشجویان ارائه می‌شود که این یک خطا راهبردی است که در نظام آموزشی ما از مقطع ابتدایی تا دانشگاه درحال تکرار است و باید در هردو نظام آموزشی تحول ایجاد شود و یک آسیب شناسی جدی در این حوزه شکل بگیرد.

وی ادامه داد: ما پذیرفته‌ایم که نگاه تک بعدی به هوش تنها در حوزه مهارت و آموزش درسی صحیح نیست و هوش‌هایی از قبیل هوشی سیاسی، معنوی، مدیریتی و ... وجود دارد و ما باید درصدد کشف آنها باشیم؛ اگرچه در دانشگاه بیشتر از آموزش و پرورش به کشف این استعدادها توجه می‌شود؛ اما بازهم امکان توجه بیشتر به این مسئله وجود دارد.

رئیس دانشگاه معین استان مطرح کرد: هریک از انسان‌ها از ظرفیت‌های هوشی مختلفی برخوردارند و هیچ یک از انسان‌ها مشابه یکدیگر نیستند و افراد در توانمندی‌ها و مهارت‌ها نمی‌توانند مشابه یکدیگر عمل کنند.

قاسم زاده با اشاره به توانمندی های انسان ها با توجه به انواع ظرفیت های هوشی، مطرح کرد: ما باید در حوزه کشف این هوش ها تلاش کنیم.

رئیس دانشگاه معین استان تصریح کرد: در نظام آموزشی ما لازم است، برنامه‌های متنوعی برای شناخت‌ و کشف این هوش‌ها شکل بگیرد و اگر ما بخواهیم تمام افراد را در یک کلاس گردهم آورده و از آنها خروجی یکسانی دریافت کنیم بی‌شک دچار یک خطا راهبردی شدیم.

وی در پایان صحبت‌هایش با بیان اینکه امیدواریم در آینده برای استعدادهای مختلف کلاس‌های مختلفی شکل بگیرد و افراد به تناسب استعدادهای خود مهارت لازم را دریافت کنند، گفت: اکنون فضای خوبی برای پرورش استعدادها در کشور، به ویژه برای بانوان ایجاد شده که تا کنون وجود نداشته است و این فرایند با بررسی تاریخ کاملا مشهود خواهد بود. با توجه به این شرایط حاصل انقلاب اسلامی، بر هر انسان آزاده ای در ایران لازم است به کشور خود وفادار باشیم و برای پیشرفت همه جانبه آن گام برداریم.