رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) بیان کرد: متاسفانه اخیرا یکی از مسئولان کشوری در دولت گذشته با بیاناتی سیاست زده در تلاش برای شکاف و القای دوگانگی بین حاکمیت و مردم عمل کرد و از جانب رسانه های خاص در این دوگانه سازی دمیده شد.
وی افزود: گویا این تعارض باعث شد تا طیفی گسترده از مردم را به شک و تردید افکند که شکافی در جمهوری اسلامی به ویژه در جریان دفاع مقاومت ایجاد شده است. جای تاسف است، افرادی که خود از این نظام تا می توانستند بهره ها برده اند اینچنین به آرمان های شهدا و جمهوری اسلامی خیانت می کنند کسانی که هویت شان با موجودیت جمهوری اسلامی عجین شده است. نماینده عالی وزارت علوم در استان مطرح کرد: ما برای مقابله با این تفکر مخرب جریان انحصار طلب باید به دنبال شبکهسازی نخبگانی در جوامع دانشگاهی باشیم. سستی ایجاد شده در جوامع انقلابی اصلا مناسب شرایط کنونی نیست و ما باید از منافع شخصی دست برداریم و برای دستیابی به یک شبکه - همگانی اجتماعی در راستا جهاد تبیین - حرکت کنیم. استاد بسیجی پایند به نظام میتواند آغازگر این حرکت باشد. جمهوری اسلامی ایران در اوج اقتدار جهانی است و تنها مشکل آن فضاسازی کذب رسانه ای وابسته و خیانت های برخی مدیران است که تنها به خود و گروه خود می اندیشند و گاه دست در بیت المال می برند و موجبات بدبینی ملت و اثربخشی موج رسانه ای ناجوانمردانه دشمنان می شوند.
وی ابراز کرد: خواهش ما از بسیج اساتید چارهاندیشی نسبت به این موضوع و ایجاد شبکه اجتماعی برپایه انواع توانمندیها از جمله علوم فنی و مهندسی و علوم پایه است که به یقین این رویکرد میتواند به کشور در حوزههای مختلف و حل معضلات کشور کمک کند.
وی ابراز کرد: اندیشمندان علوم انسانی نیز باید نقش خود را در حوزه جهاد تبیین ایفا کنند و هنرمندان فرهیخته و ارزشی نیز باید براساس توانمندیهای خود نسبت به شرایط کشور همانند دوران دفاع مقدس گام بردارند. سیاست نظام حکمرانی کشور باید به نوعی احیا تفکر دفاع مقدسی باشد و حق آن است که باید در عرصه میدانی ایثارگرانه عمل کنیم. امروز از حیاتی ترین رسالت ها، تبیین واقعیت های طوفان الاقصی است. با همه دردها و رنج های تحمیلی جنگ باید به دستاوردهای این حمله پیش دستانه هم اشاره کرد. برخی تنها به ویرانی جنگ نظر دارند درحالی که حقیقت ماجرا در سوی دیگر این جنگ است و آن شرافت و آزادگی ملتی است که جهانیان را بار دیگر به سوی خود معطوف کرد.
وی تاکید کرد: یکی از دستاوردهای جدی این حرکت، شکست انحصار رسانهای صهیونیست علی رغم وجود شبکههای متعدد بود؛ چنانکه این شبکهها می کوشیدند جنایات رژیم صهیونیست را پنهان کنند و تا حدودی با نفوذ رسانهای حتی در کشور ماهم اثر گذاشتند که گویا به رژیم صهیونیستی ظلم شده است اما در این بین، این انحصار رسانهای صهیونیست طی عملیات طوفان الاقصی شکسته شد.
قاسم زاده بیان کرد: جهان عرب در طی این عملیات بیدار شد و مقاومت مردم فلسطین در منطقه کوچک توانست هیمنه جهانی ابرقدرت نظامی جهانی را فرو ریزد که این یک اقدام بسیار بزرگ است. از سوی دیگر در پی این عملیات حقانیت گفتمان جمهوری اسلامی ثابت شد که در حمایت از مظلوم نباید لحظهای غافل شد که البته از همان ابتدا نیز نظام جمهوری اسلامی برهمین پایه استوار شده بود.
وی خاطر نشان کرد: تفاوت جمهوری اسلامی با جمهوری صرف این است که ما نگاه ملی گرایی نداریم و دفاع از مظلوم را یک اصل میدانیم. دستاورد دیگر تعطیلی رسانه های معاند علیه ایران بوده؛ بسیاری از شبکههای رسانهای اعم از من و تو و... که علیه جمهوری اسلامی فعالیت می کردند طی فشار اقتصادی این جنگ به رژیم صهیونیسم رو به تعطیلی رفتند که این مسئله یکی دیگر از برکات عملیات طوفان الاقصی بود که نشان داد سرچشمه حمایتی این شبکهها کجا است.
وی یادآور شد: دستاورد دیگر این بود که طوفان الاقصی آغاز حرکتی در جبهه مقاومت برای اخراج آمریکا از منطقه غرب آسیا است. این عملیات امکان و جرأت به دلهای مجاهدان داد؛ عاملی که اسباب نگرانی آمریکا را مهیا کرده و به نظر میرسد نیروهای آمریکایی دیگر در منطقه نخواهد بود.
رئیس دانشگاه معین استان ابراز کرد: نتیجه بزرگ دیگر که بیشتر برای ملت ما آشکار شد این حقیقت است که اقتدار واقعی از اقتدار نظامی آغاز می شود که البته با پیوند علم و ایمان میسر شد. مردم آگاه دریافتند که کشوری می تواند روی پای خود بایستد و پیشرفت کند که ابتدا با قدرت نظامی بازدارندگی ایجاد کند.
وی با تاکید براینکه هیچ توطئهای نمیتواند این نظام پایدار را از بین ببرد، عنوان کرد: شکست هیمنه دشمن از دیگر دستاوردهای طوفان الاقصی بود مطرح کرد: اگر جمهوری اسلامی در حد ضرورت خود در حوزه نظامی گام برمیدارد در واقع این امر به نفع خود مردم است و این امنیت اسباب رونق اقتصادی، رفاه مردم، پیشرفت علمی و امنیت است.
قاسم زاده مطرح کرد: اگر این اتفاق در فلسطین رقم نمیخورد مسئله اساسی جهان که همان فلسطین است به فراموشی سپرده میشد پیش از این کشورهای عربی برای برقراری ارتباط با اسرائیل با یکدیگر درحال رقابت بودند؛ اما این جریان سبب شد تا این فرایند معکوس شود و این کشورها در مسیر عادیسازی برقراری ارتباط با اسرائیل نباشند حتی در کشورهای مدافع صهیونیسم غاصب؛ یعنی فرانسه، انگلستان، و آمریکا و در کل غرب این حمایت از مردم مظلوم فلسطین رونق و شکوه گرفت.
وی در پایان صحبتهایش گفت: رسالت استاد بسیجی تبیین واقعیت ها و تفسیر درست رویدادهای داخلی و خارجی است و این همان خواسته مقام معظم رهبری در فریضه ضروری و واجب جهاد تبیین است.