دکتر سیدعلی قاسمزاده، رئیس دانشگاه بینالمللی امامخمینی(ره)در این مراسم از بهکارگیری دستگاه میکروسکوپ الکترونی روبشی برای نخستینبار در کشور در این دانشگاه خبر داد و گفت: در کشور مشابه این دستگاه را نداریم و این دستگاه را در با رایزنیها در چارچوب دیپلماسی علمی وارد کشور کرده و در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بینالمللی قزوین مستقر کردیم.
قاسمزاده افزود: استقرار این دستگاه باعث رشد اعتبار علمی دانشگاه بینالمللی امامخمینی (ٰره) خواهد شد و علاوه بر اینکه ظرفیتهای پژوهشی دانشگاه را دوچندان میکند، باعث توجه بسیاری از پژوهشگران به دانشگاه میشود.
وی ادامه داد: میکروسکوپ الکترونی روبشی یک دستگاه ابرپیشرفته است که اندازه ذرات را تا ۲.۵ میلیون برابر بزرگنمایی میکند و وجود چنین دستگاهی هم میتواند موجب درآمدزایی برای دانشگاه شده و هم موجب سیل ورود پژوهشگران به این دانشگاه خواهد شد.
قاسمزاده افزود: نصب و راهاندازی این میکروسکوپ الکترونی روبشی موجب جهش در پژوهشهای کاربردی خواهد شد و میتواند بسیاری از مشکلات رشتههای عمرانی، مواد، معدن، شیمی، کشاورزی و علومپزشکی را حل کند.
وی ادامه داد: پیشتر بسیاری از طرحهای پژوهشی ما به سبب نبود این دستگاه به خارج از کشور ارجاع میشد و خوشبختانه با وجود ریسک بزرگی در تهیه این دستگاه وجود داشت، این خطرپذیری از سوی مدیران جوان و فعال ما اتفاق افتاد و امیدواریم شاهد حمایتهای بیشتر وزارت علوم برای استقرار دستگاههای هایتک در این دانشگاه بینالمللی باشیم.